Antena Căutare

Toto Dumitrescu, mai lasciv ca niciodată, la „Te cunosc de undeva”! „A fost un moment foarte erotic”

În ediția 9 din sezonul 15 al super show-ului „Te cunosc de undeva”, unul dintre cele mai savuroase momente a fost atunci când Toto Dumitrescu a făcut spectacol, imitând-o pe celebra artistă Lana del Rey!

Toto Dumitrescu, mai lasciv ca niciodată, la „Te cunosc de undeva”! „A fost un moment foarte erotic” Galerie
Toto Dumitrescu, concurent la emisiunea „Te cunosc de undeva”

Emisiunea Te cunosc de undeva poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Chiar și pentru un actor extrem de talentat precum Toto Dumitrescu, sarcina de-a imita pe celebra Lana del Rey s-a dovedit a fo una destul de dificilă.

Timp de mai multe zile, concurentul din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 s-a antrenat intens pentru a demonstra că nu există rol oferit de ruleta buclucașă care să fie prea greu de interpretat.

Toto Dumitrescu a devenit Lana del Rey la Te cunosc de undeva

În această ediție, Toto Dumitrescu a trebuit să lase inhibițiile deoparte și să-și exerseze din plin latura feminină și senzuală.

După numeroase antrenamente, Toto Dumitrescu a trecut pe la cabina de machiaj și metamorfoza a fost completă. Încrezător, acesta a pășit pe scena „Te cunosc de undeva” și a făcut un show de zile mari.

La momentul jurizării, surprinzător a fost faptul că tânărul concurent nu a părut că își iese din rol, lucru savurat și aplaudat din plin de jurații show-ului transformărilor.

„Îmi place că ai fost atent la toate detalii. Am început seara cu un moment foarte erotic, pe care tu ai reușit să-l faci foarte bine. Mi-a plăcut, bravo”, a mărturisit juratul Cristi Iacob.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu se transformă în Maria Dragomiroiu şi Raoul la Te cunosc de undeva: „Am să mă abţin cu... Maria Dragomiroiu și Raoul ar fi fost mândri! Liviu și Andrei Ștefănescu au făcut show la „Te cunosc de undeva”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x