Antena Căutare

Tribut emoționant adus legendarului Freddie Mercury pe scena „Te cunosc de undeva”. Geørge ne-a cântat cea mai boemă și mai frumoasă rapsodie!

Că Geørge, talentatul artist român, are gusturi muzicale alese, nu mai miră pe nimeni. Fan declarat de-al legendarului Freddie Mercury, cântărețul a interpretat acum doi ani pe scena „Te cunosc de undeva legendara ”Bohemian rhapsody”. Se întâmpla în 2014, iar momentul a fost unul cu adevărat emoționant, memorabil.

Că Geørge, talentatul artist român, are gusturi muzicale alese, nu mai miră pe nimeni. Fan declarat de-al legendarului Freddie Mercury, cântărețul a interpretat acum doi ani pe scena „Te cunosc de undeva legendara ”Bohemian Rhapsody”. Se întâmpla în 2014, iar momentul a fost unul cu adevărat emoționant, memorabil.

Artistul l-a imitat perfect pe celebrul Freddie Mercury, iar reacțiile juriului și ale fanilor au fost pe măsura interpretării. Îmbrăcat cu maiou, purtând perucă brunetă, mustață, lentile de contact căprui, având păr aplicat pe piept, dar și dinți asemenea legendarului artist, Geørge a pus în scenă un show impecabil, cântând la pian, trecând cu lejeritate prin pasajele dinamice ale hitului britanic și dovedind că deține o voce puternică și o prestanța scenica teatrală.



Reacțiile membrilor juriului au fost pe măsură.

„Doamne, cum a fost. Este pentru prima data în istoria ‚Te cunosc de Undeva’ când l-am simțit pe Freddie aici, aproape de mine. Atât de bine totul, în amănunt, la acorduri, la cântat ai fost 1 la 1. Tu ești un artist de scenă de teatru. Copiii mei au crescut fugind de acasă să meargă să te vadă la ‘Romeo și Julieta’ în rolul principal. De atunci te iubesc! Bravo, Geørge!”, i-a spus Ozana Barabancea.



„Geørge a susținut un concert azi printr-o singură melodie”, a completat Aurelian Temișan. „Tot ceea ce ai făcut azi a fost 1 la 1 Freddie Mercury. Azi am avut parte chiar de un Freddie Mercury adevarat”, a menționat Andreea Bălan.

Transformare în cabinetul stomatologului

Pentru a semăna cu Freddie Mercury, Jorge și-a făcut la stomatolog dinți asemănători cu ai legendarului solist al trupei Queen. Pentru a semăna cu Freddie Mercury, Geørge și-a făcut la stomatolog dinți asemănători cu ai legendarului solist al trupei Queen.

“Două zile au fost necesare că să am acești dinți. Iar înainte de filmare am stat la cabinet trei ore, pentru montarea lor de către doamna Geta, medicul stomatolog. Mi-a fost destul de greu să mă obișnuiesc cu ei. La repetiții chiar am dat cu dinții în microfon. Nici nu pot închide gura complet. Am încercat să mestec o gumă și mi-a scăpat din gură”, a declarat Geørge.

Născut în Zanzibar, pe 5 septembrie 1946, cu numeleFarrokh Bulsara, şi educat în India, Freddie Mercury a înfiinţat trupa Queen, în 1971, cu Brian May, Roger Taylor şiJohn Deacon.

Amna și Geørge, la „Detectorul de minciuni”! Artistul: „Piesa e inspirată din viața mea!”... Din 10 septembrie, la Antena 1 începe cel de-al X-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x