Antena Căutare

UNU la 1, sezonul 2. Ilona Brezoianu a aflat ce profesii au părinții lui Florin Ristei: ”Serios?! Wow, ce tare”

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au format una dintre cele mai savuroase perechi de la Te Cunosc De Undeva sezonul 17. Cei doi sunt foarte haioși și au demonstrat asta inclusiv în show-ul UNU la 1, unde au răspuns la cele mai nebune provocări.

colaj de imagini cu ilona brezoianu si florin ristei la unu la 1 Galerie
Ilona Brezoianu și Florin Ristei formează una dintre cele mai savuroase perechi de la Te Cunosc De Undeva sezonul 17. Cei doi sunt foarte haioși și au demonstrat asta inclusiv în show-ul UNU la 1, unde au răspuns la cele mai nebune provocări. | Antena 1

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au participat la emisiunea UNU la 1, show exclusiv Antena Play. Cei doi au fost delicioși, așa cum ne-au obișnuit. În cadrul episodului dedicat lor, cei doi au glumit și actrița a aflat detalii despre părinții lui Ristei.

Ce profesii au părinții lui Florin Ristei

La ”Momentul Adevărului” de la emisiunea UNU la 1, Ilona Brezoianu nu a știut ce întrebare să-i adreseze lui Florin Ristei. Cu puțin ajutor, ea a devenit curioasă și a dorit să știe ce profesie are tatăl colegului de echipă de la Te Cunosc De Undeva.

”Știu cât porți la picior, știu ce e mama ta, e profesoară de franceză. Știu cam tot”, a zis Ilona Brezoianu. Florin Ristei a contrazis-o și i-a spus că nu știe ce profesie are tatăl lui.

Citește și: UNU la 1, sezonul 2. Ionuț Rusu a provocat-o pe Anisia Gafton să spună cine e crush-ul ei celebru: ”Ăsta e bărbatul vieții mele”

”Nu știi ce e tata”, a afirmat el și Ilona s-a entuziasmat: ”Nu știuu. Dada, vreau să-mi spui.”

Atunci colegul de la Te cunosc de undeva a ținut-o în suspans: ”Ce ai crede tu că e tata?!”. ”Sincer, mă gândesc cu ce s-ar putea căsători o doamnă profesoară de franceză... Că nu ia orice. Cred că este ceva cu matematică.”, a spus Ilona, încercând să ghicească.

”Nu, e medic veterinar. (...) Îmi plăcea când îl suna lumea noaptea și se ducea să scoată... știi cum scoți un puiuț din vacă? Cu mâna, mă. Aoleu, când am auzit așa ceva, doamne ferește.”, a răspuns Florin Ristei, care a subliniat că tatăl lui ”nu mai injectează de mult pisici”.

Mai multe detalii în episodul dedicat perechii Ilona Brezoianu - Florin Ristei, din categoria emisiunii UNU la 1 de pe Antena Play.

UNU la 1, un show exclusiv pe Antena Play

UNU la 1 e show-ul în care vedetele sunt puse față în față și invitate să treacă testul sincerității. În sezonul 2, sunt invitați concurenții de la Te Cunosc De Undeva.

Ești curios să afli ce se întâmplă când vedetele din show-ul tău favorit sunt puse față în față, cu o listă de întrebări la mijloc?

Citește și: UNU la 1, sezonul 2. Jazzy Jo și Zarug, mărturisiri neașteptate despre colegii lor de la Te cunosc de undeva! Pe cine simpatizează

Ei bine, în fiecare episod, două vedete își adresează întrebări despre viața lor privată, relații, alegeri personale, preferințe și experiențe.

Hai să vezi cum au răspuns Ilona Brezoianu și Florin Ristei la cele mai picante întrebări în episodul UNU la 1 de pe Antena Play. În secțiunea emisiunii exclusive UNU la 1, veți regăsi mai multe episoade pline de umor cu perechile de la Te Cunosc De Undeva.

Te cunosc de undeva! 25 iunie 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au câștigat a opta ediție a sezonului 17 Te cunosc d... UNU la 1, sezonul 2. Ce a simțit Dima Trofim când a sărutat-o pe Alexia Ţalavutis: „Sincer, m-am enervat pe o singură ch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x