Antena Căutare

UNU la 1, sezonul 2. Monica Odagiu și Ana Odagiu, dezvăluiri despre viața amoroasă. Ce spun artistele despre aplicațiile de dating

Monica Odagiu și sora ei, Ana Odagiu, au acceptat provocarea UNU la 1 unde au fost provocate să răspundă mai multor întrebări incomode.

Galerie
UNU la 1, sezonul 2. Monica Odagiu și Ana Odagiu, dezvăluiri despre viața amoroasă. Ce spun artistele despre aplicațiile de dating

Una dintre întrbările care aproape a iscat o ceartă între ele a fost la rubrica AI/N-AI, unde Ana a fost întrebată dacă sora ei a cunoscut un artist celebru de care era și îndrăgostită. Ana a mărturisit că Monica nu și-a cunoscut actorul preferat, dar Ana a avut ocazia să îl cunoască și l-a văzut jucând într-o piesă de teatru.

Monica și Ana Odagiu vorbesc despre viețile lor personale

Monica s-a supărat când a auzit din nou povestea pentru că era invidioasă pe sora ei. Un lucru la care fanii Anei Odagiu nu se așteptau este faptul că ea a intrat într-un magazin și a luat ceva fără să plătească. Monica a demascat-o pe sora ei.

Citește și: UNU la 1, sezonul 2. Emi și Cuza, întrebări neașteptate. Care ar fi cea mai mare provocare pentru ei ca echipă

După ce Ana a povestit că sora ei, Monica, a dat de mai multe ori numărul ei de telefon greșit doar ca să scape de tipi insistenți, a venit rândul Monicăi. Ea a răspuns dacă sora ei a folosit o aplicație de dating.

“Ferească Dumnezeu! N-ai!”, a zis Monica.

“Deși sunt oameni care mi-au spus “Nebuno, ți-ai făcut Tinder”. (…) Apare acolo poza cu toate cele. E adevărat că cineva îmi folosește numele. Mă rog, datele nu sunt alea adevărate, dar numele și pozele sunt adevărate, dar nu sunt eu”, spune Ana.

Cele două surori au răspuns la mai multe întrebări picante legate de viața de artist, dar și de juratul preferat și provocările pe care le-au întâmpinat la Te cunosc de undeva!

VEZI CONTINUARE PE ANTENAPLAY!

UNU la 1, un show exclusiv pe Antena Play

UNU la 1 e show-ul în care vedetele sunt puse față în față și invitate să treacă testul sincerității. În sezonul 2, sunt invitați concurenții de la Te cunosc de Undeva.

Citește și: UNU la 1, sezonul 2. Jazzy Jo și Zarug, mărturisiri neașteptate despre colegii lor de la Te cunosc de undeva! Pe cine simpatizează

Ești curios să afli ce se întâmplă când vedetele din show-ul tău favorit sunt puse față în față, cu o listă de întrebări la mijloc?

Ei bine, în fiecare episod, două vedete își adresează întrebări despre viața lor privată, relații, alegeri personale, preferințe și experiențe.

Hai să vezi cum au răspuns Jazzy Jo și Zarug la cele mai picante întrebări în episodul UNU la 1 dedicat lor din show-ul Te cunosc de Undeva de pe Antena Play.

UNU la 1, sezonul 2. Ce a simțit Dima Trofim când a sărutat-o pe Alexia Ţalavutis: „Sincer, m-am enervat pe o singură ch... Reguli noi în semifinala Te cunosc de undeva! Ce se va întâmpla sâmbătă, de la 20:00, în show-ul transformărilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x