Antena Căutare

Video de peste 2 milioane de vizualizări! Paula Chirilă, tu ești, oare? Îți mulțumim pentru că ni l-ai adus pe legendarul Willy William pe scenă!

Prestațiile concurenților de la „Te cunosc de undeva” au fost, de-a lungul timpului, spectaculoase, iar transformările vedetelor noastre în staruri de primă clasă de pe scena națională și internațională ne-au uimit de-a dreptul!  Clipul de mai jos este printre cele mai vizionate și nici nu ar putea fi altfel!

Prestațiile concurenților de la „Te cunosc de undeva” au fost, de-a lungul timpului, spectaculoase, iar transformările vedetelor noastre în staruri de primă clasă de pe scena națională și internațională ne-au uimit de-a dreptul! Clipul de mai jos este printre cele mai vizionate și nici nu ar putea fi altfel!

Doamnelor și domnilor, videoclipul în care Paula Chirilă se transformă în Willy William - "Ego" a fost urmărit de peste 2 milioane de utilizatori YouTube care au dorit să dea REPLY hitului, interpretat impecabil de actrița și prezentatoarea TV.

CITEȘTE MAI MULTE DESPRE ACEST MOMENT EXCEPȚIONAL: AICI!

Sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, imediat după Observator, „Te cunoc de undeva!” își deschide și el porțile pentru o nouă etapă de show în care vedete din showbiz-ul autohton se vor întrece în transformări uluitoare și reprezentații de excepție.

CRBL a renunțat la barbă, după trei ani, pentru noul sezon “Te cunosc de undeva”! Cum arată acum vedeta?... Aproape 1,5 milioane de români au dat ”REPLY”! Adino, Adino, am chemat-o la noi pe Era Istrefi! Și dorința noastră a fos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x