Antena Căutare

Ilie Năstase şi Albert de Monaco, prieteni la cataramă! Fostul tenismen a povestit cum a făcut din prinț propriul șofer

Marele tenismen Ilie Năstase vine cu povești fabuloase despre prietenia cu Albert de Monaco, în cel mai longeviv quizz-show, "Te pui cu blondele".

Marele tenismen Ilie Năstase vine cu povești fabuloase despre prietenia cu Albert de Monaco, în cel mai longeviv quizz-show, "Te pui cu blondele".

Pe prinț îl cunoaște din vremea când avea doar 12 ani, iar întâmplările prin care au trecut împreună au făcut deliciul blondelor.

"Am mers la un eveniment și l-am salutat într-un mod mai neoficial. Toată lumea a rămas șocată, dar el s-a bucurat", a povestit Ilie Năstase.

Ba mai mult, fostul tenismen și-a amintit cum a făcut din prințul de Monaco propriul șofer.

"Fugărit" cu ouă în pauza de meci! Blondele lui Negru l-au făcut pe Rică Răducanu să dea frâu liber amintirilo... Dezvăluiri din... intimitate! Cine este singurul bărbat cu care Ilie Năstase a dormit în pat, pentru a face economie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x