Căutare Live

Jurata Monica Petrica a venit sa-si sustina colegul la “examen”. Uite cum il descrie pe Mihai Bendeac!

Astazi, de la 20.30, Mihai Bendeac urca din nou pe scena teatrului, la fel de emotionat ca de fiecare data, intr-o piesa pe care o numeste “examenul” sau in fata telespectatorilor.

“Bani din cer” este cel de-al treilea spectacol difuzat in cadrul ambitiosului proiect TEATRU TV, care a luat startul primavara aceasta la Antena 1.

Si de aceasta data, la filmarea piesei, actorul a avut parte de sustinerea a numeroase personalitati ale vietii publice din diferite arii de activitate, actori, interpreti, designeri, oameni de televiziune.

In sala la piesa “Bani din cer” a venit si colega sa de jurizare, balerina Monica Petrica, pentru a-l descoperi pe Mihai Bendeac in ipostaza de actor de teatru.

Uite ce spune despre colegul de jurizare: “Pe Mihai il consider un artist complet, un om care are foarte mult de daruit in ceea ce face el, in zona teatrului si nu in ultimul rand in televiziune. Se vede ca are foarte multa carisma si este un personaj extrem de imprevizibil. Pana la urma, fiind artist, trebuie sa ne asteptam la orice. Suntem la un eveniment important pentru Mihai si am venit sa sustinem colegul de juriu”.

Angela Similea, Anca Pandrea, Delia si Razvan Munteanu, Geanina Ilies, Andrei Kerestely, Mihai Margineanu, Gabriel Cotabita, Razvan Simion sau Stephan Pelger, acestea sunt doar cateva dintre numele cunoscute care au vizionat piesa “Bani din cer” in sala de teatru.

“Cred ca aceasta actiune este cel mai laudabil eveniment pe care l-a facut vreo televiziune vreodata din punct de vedere al culturii. N-am niciun motiv sa fiu amabil cu televiziunile, dar acesta este un moment care trebuie facut si de altii”, a spus Mihai Margineanu.

“Am foarte multi prieteni actori de cinema, de teatru. Am invatat de la fiecare dintre ei cate ceva, am fost si la cursuri de improvizatie si de arta cinematografica. E interesant sa vezi cum se manifesta actorii in spatiul ce le este familiar, dar sigur nu toate aceste reguli se pot aplica si in televiziune. Daca te uiti la lumea televiziunii din Romania de azi, iti dai seama ca cineva a riscat foarte mult sa faca Teatru Tv in 2013. Dar pentru ca a mers foarte bine si pentru ca, in sfarsit, e ceva de urmarit impreuna cu familia, copiii, bunicii, toti la un loc, am decis sa creditez 100% showul acesta” a declarat Razvan Simion.

Astazi, de la 20.30, telespectatorii care iubesc divertismentul de calitate, teatrul si actorii romani de valoare sunt asteptati la Antena 1 la “Bani din cer”.

Din distributia spectacolului „Bani din cer” fac parte: Mihai Bendeac, George Mihãitã, Virginia Mirea, Mihaela Teleoacã, Serban Georgevici, Eugen Racoti si Gheorghe Dãnilã. Scenografie: Bogdan Spataru. Scenariu Ray Cooney. Spectacolul „Pijamale” se afla in stagiunea actuala a Teatrului Metropolis. Spectacolele sunt realizate impreuna cu Teatrul de Comedie. Regia TV apartine lui Horatiu Malaele.

Mihai Bendeac: Rezist sau nu rezist pe scena în asemenea context? Uite ce examen va da actorul!... Imagini de la repetitiile piesei de teatru "Bani din cer" (FOTO)...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Teatru TV, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/teatru-tv/, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/teatru-tv.

Ultimele știri