Antena Căutare

Îți mai amintești de jumătatea mai rebelă a trupei Andre? Andreea Antonescu s-a transformat total și a lansat o piesă nouă, ”Când vine noaptea”

Andreea Antonescu a cântat la Xtra Night Show melodia ”Când vine noaptea”, o melodie ritmată care va cuceri, cu siguranță, topurile muzicale. Jumătatea mai rebelă a trupei Andre de odinioară s-a transformat într-o femeie extrem de elegantă, sexy și frumoasă.

Andreea Antonescu BĂTUTĂ fără milă! Momente DRAMATICE prin care a trecut vedeta!

Artista a venit îmbrăcată în emisiune într-o rochiță albă, scurtă, cu un decolteu amețitor. Nu e de mirare că are alură de adolescentă, deși este deja mămică de câțiva ani buni.

Andreea Antonescu a devenit mamă în 2011, iar fetiţa ei Sienna va împlini în curând șapte ani. Naşa de botez este nimeni alta decât Andreea Bălan, care nu mai poate de dragul micuţei, mai ales că alături de Sienna a învățat să interacționeze mult mai bine cu copiii.

E HOT, HOT, HOT! Piesa latino care INCENDIAZĂ TOT! Opt milioane de oameni ascultă zilnic "Sin Pijamas"... Nu ai cum să stai pe scaun! Maluma Baby a scos piesă nouă şi e nebunie în toată lumea. Ascultă şi tu "Hands On Me&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x