Căutare Live

Voce de înger, trup de sirenă! Etta James ar fi fost mândră să o vadă pe Maria: „Nu mai poate cu Alexandra. Ar fi fost interesant!”

Sunt momente când toți cei prezenți în platoul rămân fără cuvinte. În fața unei asemenea prezențe e și greu să spui ceva. Maria Gogu a apărut pe scenă asemenea divelor din anii 50-60, interpretând și o piesă care s-ar fi potrivit perfect acelui decor cu totul special.

„All I could do was cry”, hitul Ettei James a contribuit cu succes la crearea unei atmosfere de vis pe scena „The four”. În juriu au început să se facă unele calcule: „Nu se mai poate duela cu Alexandra. Ar fi fost interesant”, a spus Antonia, devoalându-și intențiile.

Până la finalul momentului, challanger-ul a cântat perfect, dar decizia finală stă în mâna juriului. Se vor aprinde cercurile binefăcătoare?

Duelul blondelor! Alexandra Crișan are o misiune infernală. Va reuși Larisa să-i ocupe locul după bătălia din această se... Nimeni nu scapă de duel în această seară! Ultima bătălie pentru un loc pe scaunul „The Four”. Publicul are cel din urmă ...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ultimele știri