Antena Căutare

Andrea Bocelli continuă povestea vieții sale pentru Observator! Cum și-a întâlnit tenorul sufletul pereche și cine i-a fost lumina sufletului

Există suflete pereche si dragoste care sfidează orice bariere. Veronica Berti era doar un copil când Andrea Bocelli s-a îndrăgostit de vocea ei la o petrecere.

Există suflete pereche si dragoste care sfidează orice bariere. Veronica Berti era doar un copil când Andrea Bocelli s-a îndrăgostit de vocea ei la o petrecere.

Au trecut 15 ani de atunci, iar iubirea lor e neclintită!

Andrea Bocelli s-a născut cu o formă gravă de glaucom, iar la 12 ani și-a pierdut complet vederea în urma unui accident nefericit pe terenul de fotbal. Dar asta nu l-a împiedicat să-și urmeze destinul și să-și cultive dragostea și talentul pentru muzică.

„De când eram copil cântam la zilele de naștere, la școală, duminica, acasă, când rudele și prietenii veneau în vizită și am înțeles imediat că acesta este destinul meu”

Cu toate acestea, n-a putut ieși din cuvântul tatălui și are acum și o diplomă de doctor în drept.

În cea de-a doua parte a interviului acordat pentru cei de la Observator, Andrea Bocelli își deschide inima și vorbește despre iubire, despre soția sa, Veronica Berti și despre frumoasa lor poveste de viață!

Urmărește materialul de mai sus ca să vezi ce viață captivantă a avut tenorul până acum!

În premieră, după 12 ani, trupa O-zone se reunește! Antena Stars transmite live din Piaţa Universităţii cel mai tare con... Urmează cel mai mare concert al anului 2017! Forza ZU se mută la mare!...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x