Antena Căutare

"Cel Mai Promitator Brand Romanesc" ajunge la a IV-a editie

Agentia de branding si design Seed Consultants lanseaza a patra editie a programului "Cel Mai Promitator Brand Romanesc", cea mai importanta competitie adresata IMM-urilor romanesti, la finalul careia o companie beneficiaza de un proiect de branding gratuit.

Companiile romanesti se pot inscrie in competitie incepand cu 7 martie 2013 pe www.celmaipromitatorbrand.ro. “Credem ca prin efortul nostru continuu de a promova brandurile romanesti emergente contribuim la dezvoltarea IMM-urilor, a mediului de afaceri autohton, ajutand indirect brandul de tara. Emulatia generata in jurul acestui program ne ofera satisfactia de a face branding in Romania si ne arata ca directia pe care mergem e cea buna. Suntem mandri ca avem produse romanesti sanatoase si oameni de afaceri increzatori in viitorul lor si al produselor lor”, a declarat Dochita Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

Castigatorii primelor editii au fost Laboratoarele Vorel, Ciserom si Librariile Alexandria. Seed a dezvoltat si lansat pe piata branduri din randul celor nominalizati pentru Cel Mai Promitator Brand Romanesc, printre care cateva branduri romanesti regionale: Andu, Aliphia, Careless Beauty si Pic Flavours.

Printre membrii juriului la editiile anterioare s-au numarat nume sonore precum: Niels Schnecker, Elena Cristian, Income Magazine, Dan Tudoroiu, Income Magazine, Cristian Popa, CCSB, Emma Beckmann, Landor Associates si Dochita Zenoveiov (Seed Consultants).

Cel Mai Promitator Brand Romanesc este un demers initiat de Seed Consultants, partener exclusiv Landor Associates in Romania. Obiectivul acestui program este (1) sa creasca notorietatea industriei romanesti de consultanta de brand si a rolului semnificativ pe care branding-ul il are in succesul oricarei afaceri si (2) sustinerea dezvoltarii brandurilor romanesti de valoare. Regulamentul competitiei si toate detaliie pentru inscriere sunt disponibile pe www.celmaipromitatorbrand.ro.

Cele mai noi modele de ambarcatiuni, la Targul Nautic de la Romaero...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x