Căutare Live

Circul Globus a castigat bronzul la Festivalul de la Monte Carlo, pentru a treia oara

Trupa de acrobati Almas a Circului Globus din Bucuresti a castigat, pentru a treia oara, premiul Clovnul de Bronz la Festivalul de Arta a Circului de la Monte Carlo, care are loc intre 20 si 30 ianuarie

Potrivit unui comunicat transmis catre Antena3.ro, cele 23 de acrobate romance, sustinute de Printul Paul si Printesa Lia, au concurat cu trupe de circ din Italia, China, Canada, Statele Unite ale Americii, Rusia, Germania, Franta, Republica Ceha, Brazilia, Kazahstan.

Mai mult decat atat, pe langa Clovnul de Bronz, trupa Almas a mai primit doua premii speciale din partea Asociatiei Europene a Circului, respectiv din partea Televiziunii Nationale din Monte Carlo.

Acrobatele au prezentat doua numere la Festivalul de la Monte Carlo: primul numar, pe 20 si 21 ianuarie, iar cel de-al doilea, pe 23 si 24 ianuarie. Acestea vor sustine un spectacol pentru public pe 27 ianuarie, cand vor participa la o receptie la care sunt invitati printul Albert si printesa Stephanie de Monaco.

Festivalul de Arta a Circului de la Monte Carlo, cel mai important eveniment de gen, a ajuns, in 2011, la cea de-a 35-a editie. Trupa Almas este singura echipa romaneasca care a fost inclusa anul acesta in competitia Festivalului de la Monte Carlo.

Sursa: antena3.ro

Matei Ioachimescu si Horia Maxim, recital de flaut si pian la Sala Radio... Seri Irlandeze la Clubul Taranului Roman...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri