Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

One-woman show cu actrita Maria Cassi, pe scena ArCuB

Actrita italiana Maria Cassi in "My life with men…and other animals!" va oferi publicului bucurestean un curs intensiv, deosebit de amuzant, despre dragoste, sex, moarte si ... ulei de masline! Spectacolul va avea loc pe 8 si 9 noiembrie, de la ora 19.30, pe scena salii ArCuB.

Actrita italiana cu o lunga experienta in domeniul musical-ului si al comediei, este asemanata de presa internationala cu Charlie Chaplin, Jerry Lewis si Jacques Tati. Ea este nu doar interpreta ci si autoarea textului, scris "la 4 maini" impreuna cu Patrick Pacheco (jurnalist si biograf american multi-premiat, precum si autor de piese de teatru si scenarii de film).

Spectacolul infatiseaza cu mult umor portretul unei doamne curajoase si auto-ironice care, plecata dintr-un orasel de langa Florenta, porneste sa cucereasca New York-ul. Dar intalnirea care ii va schimba viata, o asteapta la prima rascruce.

Peter Schneider, regizorul spectacolului, construieste un one-woman show in jurul talentului de mim innascut si in jurul vocii emotionante a Mariei Cassi care, cu dezinvoltura, trece de la italiana la engleza si de la text la muzica, daruindu-ne portretul perfect al unei artiste autentice, capabile sa incante publicul.

Cariera artistica a lui Peter Schneider cuprinde succesele obtinute cu renumitele creatii Disney (Mica Sirena, Aladin, Frumoasa si bestia, Regele Leu si multe alte filme de animatie de a caror realizare s-a ocupat in perioada in care a fost Presedinte al Studiourilor Disney). Recent, Schneider a regizat la Londra musicalul Sister Act (producator Whoopi Goldberg).

Biletele pot fi achizitionate la pretul de 100 lei (Categoria I), 50 lei (Categoria II), 35 lei (Categoria III), 26.50 lei (Categoria IV) de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batiste nr. 14).

Sursa: Hotnews

Foto: gonews.it

Recomandari