Căutare Live

VIDEO! Spectacol in memoria lui Adrian Paunescu, organizat la Craiova

Adrian Paunescu ar fi implinit astazi 68 de ani. Aproape 10.000 de oameni s-au adunat marti seara la Craiova pentru a-i aduce un omagiu celui care a fondat Cenaclului Flacara. Craiovenii au ascultat cu nostalgie melodiile care le-au marcat tineretea.

Andrei Paunescu, fiul poetului, a reusit sa-i aduca la Craiova pe Victor Socaciu, Vasile Seicaru, Mircea Vintila sau George Nicolescu. Impreuna cu ei, Andrei a incercat sa readuca la viata "Cenaclul Flacara". Intitulat "Flacara vie - Adrian Paunescu", spectacolul a vrut sa-i aduca un omagiu fostului poet si om politic.

Pentru Mircea Vintila, spectacol a fost o cazie de a-si aminti vremurile de glorie ale "Cenaclului Flacara".

Concertul a inceput la ora 18:00, iar organizatorii planificasera ca acesta sa dureze panã la ora 20:00. Insa atat artistii cat si spectatorii nu s-au lasat goniti decat aproape de miezul noptii.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Jurnalul National

VIDEO! Memoriile "Ingerului Mortii", Josef Mengele, scoase la licitatie... Pascal Bruckner se intalneste cu cititorii din Romania!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri