Căutare Live

Adevărul despre celebra scenă de dans din “Parfum de femeie”. Ce i-a făcut Al Pacino partenerei sale înainte de filmări

În 1992, Al Pacino interpreta rolul principal în filmul ''Parfum de femeie''. Și a făcut-o atât de bine încât a fost premiat cu Oscar.

Parfum de femeie

hepta.ro

Acum 28 de ani, în 1992, Al Pacino interpreta rolul principal în filmul ''Parfum de femeie''. Și a făcut-o atât de bine încât a fost premiat cu Oscar, unicul din cariera sa.

Filmul spune povestea tânărului Charlie Simms (Chris O'Donnell), care se angajează ca îngrijitor al unui fost ofițer în Armata Americană, Frank Slade (Al Pacino), rămas fără vedere. Frank este un bărbat destul de irascibil, morocănos și cu toane. Deși se apropie cu greu, în final, cei doi învață lecții importante de viață unul de la celălalt.

Apar multe scene interesante pe parcursul celor 150 de minute, însă există una care iese în evidență. Aceea în care Frank și Donna (Gabrielle Anwar) ne încântă privirile cu un număr senzual de tango. Ai zice că cei doi au repetat de zeci de mii de ori înainte. Adevărul este că Al Pacino a improvizat în totalitate.

Gabrielle Anwar a repetat scena momentului de tango, singură, timp de 3 săptămâni. Actrița a mărturisit că în timpul dansului, Al Pacino a călcat-o de mai multe ori și a fost aproape să o accidenteze. Însă Gabrielle nu i-a putut reproșa nimic acestuia. Într-un interviu, a explicat, cu sinceritate, de ce:''Aici vorbim despre Al Pacino până la urmă, nu aș putea să mă plâng''.

Lungmetrajul „Parking”, regizat de Tudor Giurgiu, va deschide Festivalul de Film Românesc din Spania... VIDEO | Replica celebră din ”Titanic” pe care Leonardo DiCaprio n-a vrut s-o spună...
Ultimele știri