Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

Filme online. Ce filme erotice poți vedea pe Netflix

O lista cu filme online pe care sa ve vezi cu partenerul tau.

Filme online. Pe celebrul serviciu de video pe Internet, disponibil şi în România, pot fi văzute marile block bustere americane, seriale de succes produse de cele mai importante televiziuni din SUA sau de BBC şi aşa-numitele „Netflix originals”. La mare căutare pe Netflix sunt însă și filmele erotice.

Dacă preferi acest gen de filme online, Netflix îți pune la dispoziție câteva titluri.

1. Shame, Steve McQueen

Cu Michael Fassbender în rolul principal, filmul spune povestea de viață a unui obsedat sexual, a cărui viață îi este grav afectată de această boală.

2. Damage, Louis Malle

Că cineva te înșeală, e destul de rău. Dar că este cei care te înșeală sunt propriul tată și logodnica ta... este de-a dreptul morbid. Filmul online te va ține cu sufletul la gură.

3. Anatomy of a love seen, Marina Rice Bader

Două femei se îndrăgostesc după ce filmează o scenă în care fac dragoste. Cele două au o relație, însă lucrurile se complică destul de mult, motov pentru care acestea sunt nevoite să renunțe. Ce se întîmplă când sunt puse să joace din împreună... devine cel puțin picant!

4. Amar (2017)

De la relația inocentă la perversități, filmul spune povestea de dragoste a unor tineri. Dragostea lor arde toate etapele, însă cât este de reală?...

Așadar, dacă dorești să vizionezi filme online, nu rata aceste propuneri în care suspansul și erotismul sunt la cote maxime, numai bune de privit în doi! Te-ai convins?

sursa: culturacolectiva.com