Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Filme online: Sex Education, serialul Netflix care face educație sexuală mai mult decât sistemul de învățământ

Filme online: Sex Education, serialul Netflix care face educație sexuală mai mult decât sistemul de învățământ. Filmul face parte din genul comediilor, are opt episoade și vine cu o perspectivă nouă despre educația sexuală, identitate şi iubire

Sex education

cinemagia.ro

Filme online Netflix. Sex Education, serialul care ne vorbește pe șleau despre sex. Filmul face parte din genul comediilor, are opt episoade și vine cu o perspectivă nouă despre educația sexuală, identitate şi iubire

Netflix a lansat de curând un nou serial care și-a câștigat popularitatea destul de repede. Serialul „Sex Education“ (Educație sexuală) , lansat în ianuarie, reprezintă o perspectivă emoționantă, dar și plină de haz asupra adolescenței.

„Sex Education“ (Educație sexuală) este creat şi scris de Laurie Nunn şi produs de Jamie Campbell şi Ben Taylor, alături de Sian Robins-Grace. Serialul este o producţie Eleven pentru Netflix şi a fost regizat de by Ben Taylor („Catastrophe“) şi Kate Herron.

Această comedie vorbește liber despre sex, despre dorința adolescenților de a-și descoperi și explora sexualitatea, despre identitate și iubire. Mai mult decât atât, serialul ne învață că „experienţa este supraapreciată”. Fiind atât de bine primit de public, serialul va avea și un sezon 2.

Povestea lui Otis - Sex Education

Noul serial ne dezvăluie povestea lui Otis, un puști crescut de mama sa sexolog pe nume Jean. Meseria mamei sale l-a expus încă de mic la filme, manuale și conversații fără ocolișuri despre sex. Astfel, Otis ajunge un expert reticent în domeniu.

Când colegii săi de la școală află identitatea sa, puștiul își dă seama că poate folosi cunoștințele depre sex pe care le are pentru a deveni popular. El decide să facă echipă cu Maeve (Emma Mackey), o fată rebelă şi inteligentă, şi cu prietenul lui cel mai bun, Eric (Ncuti Gatwa).

Cei trei ajung să înființeze o clinică secretă de terapie sexuală pentru a-și ajuta colegii din jur să își depășească problemele ciudate și să găsească soluții potrivite. În timp ce analizează sexualitatea adolescenţilor, Otis îşi dă seama că ar avea nevoie de terapie şi el.

Sex Education pe episoade

„Sex Education“ - Educație sexuală - Episodul 1

Chiar dacă a primit multe sfaturi despre sex de la mama sa, Jean, și a fost încurajat de prietenul lui, Eric, Otis își face griji că nu și-o poate „pune”. Nu e singurul.

„Sex Education“ - Educație sexuală - Episodul 2

Văzând că sfaturile despre sex sunt greu de dat și fiind îndemnat de Maeve, Otis încearcă să ofere consultanță gratis la petrecerea dată de un coleg.

„Sex Education“ - Educație sexuală - Episodul 3

Clinica lui Otis începe să crească, la fel și atracția lui față de Maeve, care îi cere brusc ajutorul. Eric o ia pe cont propriu și face avansuri sexuale.

„Sex Education“ - Educație sexuală​ - Episodul 4

Eric își dă seama că Otis s-a îndrăgostit de Maeve. Tânărul sexoterapeut suferă când vede că arătosul Jackson îi cere ajutor pentru a o cuceri pe cea pe care Otis o iubește în secret.

„Sex Education“ - Educație sexuală - Episodul 5

O fată rea e pusă într-o situație jenantă din cauza unei poze explicite. Maeve vrea să dea de vinovat, obligându-l pe Otis să facă o alegere grea într-o zi importantă.

„Sex Education“ - Educație sexuală - Episodul 6

Trauma îl face pe Eric să se izoleze, iar eseul lui Maeve câștigă un premiu. Otis încearcă să se cupleze cu Lily, dar problemele sale bine înrădăcinate îl împiedică.

„Sex Education“ - Educație sexuală​ - Episodul 7

Marele bal scoate la iveală și bune și rele din elevii de la Moordale. Otis își găsește o parteneră, Maeve își primește rochia, iar Eric revine în stil mare.

„Sex Education“ - Educație sexuală​ - Episodul 8

Otis se simte profanat de noua carte a lui Jean, iar Maeve își asumă vina fratelui ei. Eric are ca tovarăș de detenție un dușman, iar Lily este trădată de propriul trup.

Citește și: Filme online. Ce filme erotice poti viziona pe Netflix în 2019

Sursă foto: cinemagia.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro