Căutare Live

Filmul de marti seara, la Antena 1: "Cei trei muschetari", de la ora 20:30

In aceasta seara, de la ora 20:20, Antena 1 va ofera spre vizionare filmul de actiune "Cei trei muschetari” (SUA, 1993), in regia lui Stephen Herek. Din distributie fac parte Kiefer Sutherland (Athos), Oliver Platt (Porthos), Charlie Sheen (Aramis), Chris O'Donnell (D'Artagnan), Michael Wincott (Rochefort), Tim Curry (Cardinal Richelieu), Rebecca De Mornay (Lady De Winter).

Inca din 1844, data la care Alexandre Dumas a facut cunoscute ispravile muschetarilor, aventurile lor si-au inceput lungul pelerinaj prin lume, cei patru spadasini facand parte dintre eroii preferati ai nenumaratelor generatii de pana la noi.

In 1921, Douglas Fairbanks juca rolul lui D'Artagnan, in 1993, acest rol ii revine lui Chris O'Donnell si aceste date arata ca povestea nu si-a epuizat atractia pe care o exercita asupra publicului. De fapt, aventurile raman aceleasi si sunt binecunoscute. Mastile sunt altele si asta vrea publicul sa vada: mereu alte masti.

Foto: themoviedb.org

Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri