Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

FOTO! Anne Hathaway nu a purtat lenjerie intima la premiera filmului "Mizerabilii"

La premiera de la New York a ecranizarii romanului lui Victor Hugo, Anne Hathaway a oferit o reprezentatie de gala privitorilor care s-au inghesuit in jurul evenimentului.

hepta

Desi apreciat la cote maxime de critica cinematografica, “Mizerabilii” va ramane in memoria fanilor printr-un detaliu frivol petrecut la lansarea de la New York a peliculei. Sabotata de garderoba sa, Hathaway a lasat sa se vada mai mult decat ar fi visat obiectivul aparatului de fotografiat si ochiul de paparazzi din spatele acestuia.

La coborarea din limuzina, Hathaway, intr-o rochie neagra, greu de descris de catre nespecialisti, cu sandale asortate, intr-un stil usor gothic, a lasat poporul adunat in jurul covorului rosu cu gura cascata, remarcandu-se prin faptul ca ii lipsea cu desavarsire lenjeria intima. "Sentimentul este devastator. A fost ca si cum mi-as fi ridicat singura fusta, s-a vazut totul", a declarat Hathaway pentru NY Daily News.

Gurile rele sustin insa ca e posibil ca acest incident vestimentar sa faca parte dintr-o campanie de promovare, daca nu a filmului, macar a actritei.

Vezi AICI imaginea cu Anne Hathaway fara lenjerie intima!

Foto: Hepta

Recomandari