Live acumSerial: Alegerea
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Greșelile pe care nimeni nu le-a observat în filmul “Titanic”. Ce lucruri neștiute au ieșit la iveală

Titanic, unul dintre cele mai îndrăgite filme de dragoste ale tuturor timpurilor, ascunde mai multe greșeli decât am putea depista noi, ca simpli privitori.

Greșelile pe care nimeni nu le-a observat în filmul “Titanic”. Ce lucruri neștiute au ieșit la iveală

profimedia

Unul dintre cele mai vizionate filme de dragoste ale tuturor timpurilor, Titanic, a fost un succes total în anii ’90. Cu toate acestea, dacă vizionezi filmul a mia oară și ești atent la toate detaliile, este posibil să observi aceste greșeli.

Greșelile pe care nu le-ai observat în filmul “Titanic”

Una dintre greșelile ușor de sesizat este vizibilă chiar de la început. Rose, interpretată de actrița Kate Winslet, apare la începutul filmului având un semn pe obrazul drept. Apoi, în restul cadrelor, de-a lungul filmului, acel semn îi apare pe obrazul stâng. Acest lucru demonstrează faptul că lucrurile nu au o continuitate.

Aparent această greșeală a apărut pentru că regizorii au decis să pună imaginea lui Rose în oglindă pentru a coincide cu alte scene din film.

O altă problem vizibilă apare atunci când Rose folosește un topor pentru a-l elibera pe Jack, interpretat de Leonardo DiCaprio, din cătușe. Acel topor își schimbă brusc poziția când Rose îl folosește să zdrobească lanțul cătușelor și, mai mult decât atât, este vizibil faptul că toporul îi loveștea mâna lui Jack. Din fericire, acel topor era unul de plastic, altfel actorul ar fi suferit răni grave.

În timpul scenei în care Titanicul se scufundă, mai mulți pasageri alunecă pe podeaua navei în direcția în care aceasta se rupe. Dacă acea scenă este privită cu atenție, este vizibil faptul că nava se îndoaie la impact. Acest lucru scoate la iveală faptul că unele bucăți sunt făcute din spumă. La un moment dat, unul din actori se lovește de un stâlp care ar trebui să fie de metal.

Cinefilii care au vizionat de mai multe ori filmul au observant că e ceva neînregulă și cu părul lui Jack. În unele scene părul lui arată foarte ciufulit, iar în altele e perfect aranjat. O altă greșeală pe care toți am observat-o este că pe acea ușă pe care a plutit Rose î napa înghețată ar fi avut loc și Jack.

Scena pe care Kate Winslet regretă că a filmat-o

Au trecut mai bine de 20 de ani de când Titanicul este unul dintre cele mai urmărite filme din istoria cinematografiei.

Cu toate acestea, Kate Winslet are încă câteva regrete legate de o scenă pe care a filmat-o în Titanic. Acum că am spus acest lucru este posibil ca toată lumea să se gândească la scena finală când ea plutește pe o ușă, acolo unde are loc și Jack ca să se salveze, dar nu este vorba despre aceea.

Legat de Titanic, scena care și acum îi stârnește regrete marii actrițe este scena nud, atunci când s-a lăsat pictată de Jack. Rose îl roagă pe Jack să o deseneze așa cum a mai făcut și cu alte franțuzoaice înainte să urce la bordul Titanicului.

Kate a mărturisit pentru Yahoo news că încă mai există fani care vin la ea cu acea poză din film și o roagă să le dea autograf pe ea: "Nu semnez niciodată pe acea poză. Mă simt încă foarte stânjenită. De ce aș face așa ceva?".

Recomandari