Căutare Live

Filmul serii la Antena 1, de la 20:30 - "Suprematia lui Bourne", continuarea unui thriller sofisticat!

Ecranizat dupa best-seller-ul scris de Robert Ludlum, "Identitatea lui Bourne" are in centru un personaj complex, interpretat de Mat Damon, un asasin experimentat, care trece prin situatii limita, doar pentru a-si recapata identitatea. Astfel, Jason Bourne incearca sa isi refaca memoria cu ajutorul unor scene care ii revin in minte dintr-un trecut tumultos si cetos. Productia, in regia lui Doug Liman, a reusit sa acumuleze un box office impresionant, devenind cel mai mare film produs de Universal in 2002 si cel mai bine vandut DVD in 2003. Succesul a fost urmat de o a doua parte, in regia lui Paul Greengrass.

In anul 2004, a fost lansata si cea de-a doua parte a peliculei, in care personajul se confrunta, din nou, cu ramasitele trecutului sau. Cuplul Jason si Marie au incercat sa duca o viata linistita, departe de viata cotidiana. Cei doi se muta din oras in oras, doar pentru a scapa de o lume pe care ei spera ca au parasit-o definitiv. Insa, in momentul in care un agent operativ vine in satul in care locuiesc cei doi, cuplul intra, fara sa vrea, intr-un joc de-a soarece si pisica.

Desi au incercat sa stea departe de trecut, Jason si Marie realizeaza ca de ceea ce fugi... nu scapi. Astfel, Jason Bourne revine in locul de unde a plecat, asumandu-si niste fapte pe care nici macar nu si le aminteste in intregime.

Cea de-a doua parte a peliculei, "Suprematia lui Bourne", aduce in prim-plan mai multe intrebari ramase fara raspuns in identitatea lui Bourne. Regizorul reuseste sa pastreze atmosfera dinamica din prima parte, adaugand aici o serie de peisaje exotice, din diverse parti ale lumii.

Din distributie fac parte actori de renume in domeniul filmelor de actiune, precum Franka Potente (Marie), Brian Cox (agentul Ward Abbott), Julia Stiles (Nicky), dar si Joan Allen, care interpreteaza rolul agentului Pamela Landy.

Urmariti filmul "Suprematia lui Bourne", in aceasta aseara, de la ora 20:30, la ANTENA 1!

Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri