Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Urmareste sambata, de la 20:20, "Furios si iute"! Gaseste indiciul, adauga-l pe filme.a1.ro si poti castiga o excursie cu familia la Varna

Dominic Toretto (Vin Diesel) conduce masina pe strazile din Los Angeles ca si cand acestea ar fi proprietatea lui. El isi petrece timpul concentrandu-se asupra curselor de maxima performanta. Iar acestea sunt un adevarat teatru de strada, un camp de lupta alimentat de adrenalina, tensiuni sexuale si viteza necontrolata.

Brian (Paul Walker) este un tip nervos si de asemenea pregatit sa-si testeze limitele. Dupa o discutie cu durul Johnny Tran (Rick Yune), Dominic decide ca Brian este in ordine. Iar Miei (Jordana Brewster), sora lui Dominic, ii place mult ceea ce vede la Brian. Problema este ca ei nu stiu ca Brian este politist.

El lucreaza sub acoperire. Banii se misca cu usurinta in aceste curse ilegale, iar politistii stiu ca o parte din acestia sunt murdari. Dominic si Johnny sunt amandoi suspecti.

In timp ce rivalitatea dintre gasca lui Dominic si cea a lui Johnny ajunge la un nivel periculos, legaturile lui Brian cu Dom si Mia se adancesc. El se simte intr-un fel inrudit cu Dominic, iar atractia dintre el si Mia este prea puternica pentru a fi negata. Dar Brian trebuie sa decida daca deontologia profesionala e mai importanta.

Urmareste filmul “Furios si uite” sambata, 28 iulie, ora 20:20, pe Antena 1, afla indiciul si pune-l in siteul filme.a1.ro pentru a intra in cursa pentru a castiga o supervacanta la Varna pentru tine si familia ta!

Recomandari