Căutare Live

A băut cola pentru prima oară, dar ceea ce a urmat este de-a dreptul uluitor! Nimeni nu se aștepta la așa ceva! (VIDEO)

O tânără a băut cola pentru prima oară, iar reacția ei a fost cu adevărat incredibilă! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

Momentul emoționant a stârnit numeroase reacții pe internet

O tânără a băut cola pentru prima oară, iar reacția ei a fost cu adevărat incredibilă! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

A trăit toată viața cu această curiozitate și mereu i se făcea poftă când vedea pe cineva că bea cola.

Totuși, tânăra nu a putut să bea cola toată viața, căci are alergie la cofeină. Iubitul ei a decis însă să îi facă o surpriză.

VIDEO incredibil: A fost cerută în căsătorie, dar nimeni nu se aştepta la o asemenea reacţie! "M-am simţit ca o idioată"

Acesta i-a cumpărat tinerei un sortiment de cola ce nu conține cofeină. A și filmat momentul în care iubita lui bea pentru prima oară și reacția a fost de milioane!

„Îmi vine să plâng, nu știu de ce! E atât de bună”, a izbucnit tânăra în lacrimi.

Clipul video a ajuns pe internet și a stârnit numeroase reacții în întreaga lume.

Bancul zilei: Un oltean merge la Paris. Acolo, aglomeraţie mare, acesta merge la un hotel, dar…... A vrut să omoare un păianjen în benzinărie, dar lucrurile au luat o întorsătură de-a dreptul explozivă! (VIDEO)...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri