Căutare Live

FOTO: De câte FEMEI este nevoie pentru a SCHIMBA O ROATĂ la mașină? Răspunsul e incredibil

Nu vom porni celebra dispută atunci când vine vorba despre bărbați și femei la volan, dar sigur vom găsi răspunsul cel mai potrivit despre persoanele care se pricep cel mai bine la anumite lucruri ale mașinii

Nu vom porni celebra dispută atunci când vine vorba despre bărbați și femei la volan, dar sigur vom găsi răspunsul cel mai potrivit despre persoanele care se pricep cel mai bine la anumite lucruri ale mașinii.

De exemplu, în imaginea de mai jos, o mașină condusă de o femeie a suferit o pană. S-a luat roata de rezervă, s-a scos cricul și s-a trecut la treabă. De câte reprezentante ale sexului frumos credeți că a fost nevoie?

De cinci. Răspuns final!

Cum își "ating" rușii femeile, n-o face nimeni: Complilație VIDEO cu cele mai tari ipostaze.... Bancul zilei: Bulă a ajuns milionar în America şi într-un interviu împărtăşeşte lumii reţeta succesului său…...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri