Căutare Live

Imaginile zilei! Patriarhul Daniel a sfinţit un studio de televiziune cu trafaletul

Imaginile în care Patriarhul Daniel sfinţeşte cu un trafalet câteva studiouri ale unei televiziuni au devenit virale pe internet.

Imaginile în care Patriarhul Daniel sfinţeşte cu un trafalet câteva studiouri ale unei televiziuni au devenit virale pe internet.

Astfel, potrivit unui comunicat Preafericitul Daniel, Patriarhul României a sfinţit şi inaugurat, luni, 9 iunie, de Sărbătoarea Sfintei Treimi, noile studiouri ale Radioului şi Televiziunii TRINITAS din incinta Centrului Social-cultural Iustin Patriarhul.

“Vă dorim mult ajutor de la Dumnezeu, ocrotirea Preasfintei Treimi și să lucrați cu bucurie, pentru că așa cum se spune la hirotonie, predica Apostolilor a fost Treimea cea deoființă și nedespărțită. Aceasta este bucuria misiunii creștine. Într-adevăr s-a făcut într-un timp scurt o lucrare importantă, mare și sperăm să fie totul funcțional. Vă dorim tuturor sănătate, bucurie și mult ajutor de la Dumnezeu”
, a spus patriarhul la inaugurare, citat de basilica.ro

Mai multe imagini pe observator.tv!

Oamenii de pe o stradă din Polonia au rămas blocaţi! Le zâmbea un cal, de pe balcon!... A vrut să aibă forme pronunțate și a purtat timp de doi ani un corset ce-ți taie respitația! Rezultatul e...ULUITOR!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri