Antena Căutare

Nici șoarecii nu vin în casa lor! Acestea sunt cele mai zgârcite zodii din horoscop! Recunoști pe cineva?

Unii oameni sunt generoși, alții sunt niște adevărați avari ce nu vor să împartă nimic cu nimeni. Horoscopul și-a ales deja cei mai zgârciți nativi.

Unii oameni sunt generoși, alții sunt niște adevărați avari ce nu vor să împartă nimic cu nimeni. Horoscopul și-a ales deja cei mai zgârciți nativi.

Rac

Nu prea îi place să dea bani împrumut sau să arunce cu banii pe diferite lucruri. Sunt firi materialiste și extrem de pretențioase atunci când vine vorba de venituri.

Taur

Poate că cea mai zgârcită zodie din horoscop este taurul, căci nu îi place deloc să scoată verzișori din portofel. În plus, nu este tocmai cea mai potrivită persoană la care să ceri bani împrumut. Pasiunea lui este să strângă bani și să își facă averi. Apreciază stabilitatea financiară.

Fecioară

Pune mult preț pe lucrurile materiale și este o fire zgârcită. Îi place să strângă bunuri din propriile sale forțe și se bucură din plin de câștiguri. Totuși, există și speranță, căci sunt zodii cărora le place să ofere cadouri celor din jur.

Capricorn

Muncesc mult tocmai fiindcă vor să aibă parte de câștiguri cât mai mari. Le place să agonisească și să nu ducă lipsă de nimic. În plus, nu le place să depindă de ajutorul celor din jur.

Bancul zilei! Iubitule, ce-ţi place mai mult la mine: trupul meu perfect sau faţa mea foarte frumoasă?... Bancul zilei: Blonda merge la magazin și probează un pantof......
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x