Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

EXCLUSIV! Violatoarea nu si-a lasat victima sa faca dus: "Motorasul meu functiona, dar in doua pistoane"

Un simplu taximetrist, o "Angelina Jolie" in varianta romaneasca, un cutit ascutit... Pasiune de nestavilit! O poveste de dragoste cum rar auzi la scoala. Pentru prima data de la nefericitul act sexual, soldat cu plagi deschise, Nicu (barbatul violat) a rupt tacerea.

"Si-a schimbat privirea, a devenit agitata, da-ti pantalonii jos! Zic, nu ma lasi sa fac un dus? Am zis da-ti pantalonii jos! Era foarte hotarata... M-a apucat de pantaloni si m-a tras in jos. Parca intrase diavolul in ea, parca era posedata. A inceput sa tipe, ceva in genul 'ihuuu'... A tipat, a urlat, mi-am dat si tricoul jos, dupa care m-a condus in dormitor. Nu aveam ce sa ripostez, avea un cutit foarte mare in mana. Ce puteam sa fac eu, la o femeie nebuna? Cu mangaieri, cu chestii, cu alea, sa trecem peste ele! La un moment dat am primit cativa pumni in gura, ca nu putea sa mearga treaba cum putea. Motorasul meu functiona, dar in doua pistoane. Intre mort si viu. Nu se putea consuma raportul ala sexual in intregime", marturiseste, trist, taximetristul.

Se mai poate spune ceva despre acest caz, dupa o asemenea marturie? Da! Trebuie sa mentionam ca temerarul Nicu, desi modest, si-a dus cursa la capat, ca un adevarat taximetrist. Finalizarea a fost la Tribunal, ce-i drept, dar asta e partea a doua...

O fi fost dragoste, dar nu ca-n filmele cu Angelina Jolie. Din pacate pentru Nicolae, preludiul a fost rece ca lama cutitului. La fel ca si replica de start!

"Treci la aparat"

Recomandari