Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Scene XXX într-o casă de la țară! Dezbrăcați și la un pas să facă amor în fața tuturor. Un copil a asistat la toată scena

O scenă demnă de filmele pentru adulți circulă pe internet. Un bărbat și o femeie, complet dezbrăcați, dansează lasciv la o petrecere rurală, la care asistă mai multe persoane, inclusiv o femeie în vârstă și un copil. 

O scenă demnă de filmele pentru adulți, petrecută în România, circulă pe internet. Un bărbat și o femeie, complet dezbrăcați, dansează lasciv la o petrecere rurală, la care asistă mai multe persoane, inclusiv o bătrână și un copil.

Totul se petrece într-o casă de la țară, în România, iar pe filmare se poate observa că oamenii se strânseseră pentru un "bairam" în toată regula, care a degenerat ulterior, când cei doi au fost luați de val și, probabil, de aburii alcoolului.

Incredibil! Într-un parc celebru din Europa este permis sexul în aer liber! (Galerie FOTO)

Uimitor este că cei prezenți la scenele erotice par să bucure de moment, inclusiv femeia de vârsta a treia, dar și cea de lângă ea, care ține în brațe un copil, ce nu are mai mult de câțiva ani.

Paradoxul situației este dat și de faptul că în timp ce femeia și bărbatul dansează complet dezbrăcați, cei care asistă poartă căciuli pe cap și sunt îmbrăcați cu haine groase.

În plus, oamenii par perfect conștienți de faptul că sunt filmați. Clipul a fost făcut public și a ajuns pe rețelele de socializare.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro