Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Simona Sensual a speriat-o pe Diana Guresoaie cu un cuvant complicat!

Vezi cat de nostim reactioneaza starletele noastre in fata cuvintelor pe care nu le cunosc.

Simona Sensual a realizat pentru editia de joi seara a emisiunii Un Show Pacatos un material absolut savuros. Blonda a invatat un cuvant nou, doge, si a mers cu el in culisele unui eveniment monden pentru a face de ras cateva starlete celebre.

Laurette si Alexandra Enachescu au confundat termenul doge (denumire purtata in secolele trecute de conducatorul statelor italiene Venetia si Genova) cu mai modernul Dodge, marca de masina americana, in timp ce Diana Guresoaie nu a putut asocia cuvantul cu absolut nimic. Nici Violeta Babliuc nu a auzit de existenta acestui cuvant.

Marinela Avadanei a avut cea mai lasa reactie, scuzandu-se ca revine in doua secunde si disparand cu totul din fata camerei de luat vederi.

Andreea Popescu nu a stiut nici ea ce inseamna doge, dar a promis ca da o fuga pana acasa sa se uite in DEX, intorcand nevoasa spatele Simonei Sensual si parasind locatia.

Ultimul cuvant i-a apartinut Simonei Sensual care a concluzinat: "Am vorbit cu toate prostituatele de aici si nici una nu stie ce inseamna doge!".

Recomandari