Live acumFilm: Cod Rosu la Casa Alba
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Spectacol indecent de Revelion la CNN! Anderson Cooper, victima unor glume deocheate

Celebrul post CNN a prezentat intregii lumi un Revelion deocheat. Anderson Cooper e un moderator serios al postului, iar colega lui de scena in noaptea dintre ani a fost o celebra actrita de comedie, Kathy Griffin. Ea a reusit sa-l puna intr-o situatie extrem de jenanta. Asa ca ceea ce a urmat a fost un spectacol total indecent.

Pe tot parcursul transmisiunii, actrita a facut glume deocheate la adresa lui Anderson Cooper, prezentatorul CNN care a afirmat recent ca este gay.

Cireasa de pe tort a fost chiar la miezul noptii, ora New York-ului, in prima clipa a lui 2013. O traditie americana spune ca la trecerea dintre ani trebuie sa saruti o sardina ca sa ai noroc tot anul. In timp ce un reporter din teren arata imagini de la un astfel de ritual, actrita trece si ea la fapte. Numai ca nu saruta o sardina, ci se indreapta cu chipul catre partile intime ale lui Cooper.

Rusinat, Andeson Cooper isi pune mainile in cap. Dar colega lui insista si se vede nevoit sa o indeparteze.

Nu este pentru prima data cand actrita face astfel de glume, in direct, la televizor, de Revelion. Anul trecut ea a ramas in lenjerie intima si tot in fata lui Anderson Cooper.

Recomandari