Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

VIDEO! Vezi ce farsa i s-a facut lui Catalin Crisan, intr-un supermarket!

Catalin Crisan a trecut prin clipe de cosmar, intr-un supermarket din Capitala. Scenele desprinse parca dintr-un film horror au inceput in momentul in care artistul a fost acuzat ca a furat un portofel. In cautarea vinovatului, magazinul a fost aproape distrus, politistii au sosit in graba, iar Catalin s-a aflat la un pas de infarct. Vedem imediat cum s-a sfarsit aceasta poveste de groaza, traita de Catalin.

Catalin Crisan si-a comandat un microfon pe internet si si-a dat intalnire cu vanzatorul la un super-market, pentru a intra in posesia obiectului si pentru a-l plati. Insa, inca de la intrarea in magazin, are parte de o surpriza: prin statie se aude piesa lui, "Daca pleci, ia-ma si pe mine".In acest timp, doi tineri ii spun ca muzica lui este "trecuta", dar vin si admiratori care il felicita pentru cariera sa.

Deoarece vanzatorul ii telefoneaza si ii spune ca intarzie, Catalin se decide sa nu astepte degeaba si sa faca niste cumparaturi. In supermarket, o admiratoare, putin mai in varsta, il agaseaza si se tine dupa el, purtandu-se intr-un mod foarte colocvial.

Pentru ca admiratoarea este plina de energie si entuziasm, Catalin reuseste sa darame merele de pe un raft. Acest mic incident atrage atentia cumparatorilor prezenti in magazin. De parca totul nu era de ajuns, un tanar il acuza pe artist ca i-ar fi furat portofelul. Insa Catalin este vigilent si o vede pe "admiratoare" cu portofelul barbatului in mana. Insa aceasta cade peste o vitrina cu sticle de vin, iar in acest timp un copil rrom incearca sa o ajute pe femeie si ii ridica portofelul de pe jos.

Din acest moment, copilul devine acuzat. Apare in scena si mama copilului, care face scandal si ii ia apararea plodului sau. Se isca, astfel, un scandal de proportii, inspirat parca din scenele schitelor si dramelor caragialistice.

Insa, cand totul parea deja in zadar, Catalin Crisan afla adevarul: TOTUL A FOST O FARSA!

Recomandari