Căutare Live

Ai ascultat ultima melodie a lui Robbie Williams? "Love My Life", piesa în care artistul cântă despre copiii săi. Videoclipul este superb!

După controversata piesă ”Party Like A Russian”, Robbie Williams vine cu videoclipul noului single ”Love My Life”. Melodia este compusă de artist pentru copiii săi, Charlie Valentine și Theodora Rose Williams.

După controversata piesă ”Party Like A Russian”, Robbie Williams vine cu videoclipul noului single ”Love My Life”. Melodia este compusă de artist pentru copiii săi, Charlie Valentine și Theodora Rose Williams.

"Aceasta este o piesă despre copiii mei. Am un fiu pe nume Charlie Valentine și o fiică pe nume Theodora Rose Williams. Am fost internat de două ori la dezintoxicare și am făcut multă terapie. Am realizat că ceea ce ți se întâmplă atunci când ajungi la maturitate este o consecință a comportamentului tău din copilărie și adolescență. Așa că această piesă este despre ceea ce eu și soția mea sperăm că le oferim copiilor noștri, și anume siguranță și iubire", a declarat Robbie Williams, într-un interviu pentru RTL Late Night.

Mesajul piesei este că ceea ce ți se întâmplă atunci când ajungi la maturitate este o consecință a comportamentului tău din copilărie și adolescență - cu referire la cele două episoade de internare la dezintoxicare şi terapia pe care Robbie Williams a urmat-o de curând, scrie zutv.

Robbie Williams a concertat anul trecut pentru prima oară în România. Artistul britanic a fost întâmpinat pe 17 iulie de 65.000 de spectatori.

Piesa momentului are videoclip pe măsură. John Legend a lansat ”Love me now”... Alina Eremia, single nou! ”Vorbe pe dos”, una dintre cele mai sensibile piese ale artistei. Cât de tare va fi videocli...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri