Antena Căutare

Alex, de la trupa Zero: “Anul viitor vrem sa aducem trofeul Eurovision in Romania!”

Membrii trupei Zero nu exclud varianta sa participe din nou la Eurovision anul viitor, desi alti artisti refuza sa mai faca acest lucru din orgoliu. Artistii din trupa care mizeaza permanent pe cantari LIVE, au mai participat in trecut la selectiile pentru concursul European, unde s-au clasat pe locuri fruntase in clasamentul votului publicului.

Din pacate, nu au reusit sa obtina locul 1, insa acest fapt nu i-a facut sa deteste aceasta competitie. Ei spun ca la anul ar vrea sa reprezinte Romania la Eurovision si, prin urmare, se vor inscrie din nou in concurs.

"De ce nu? Pentru noi Eurovision a fost un mod de promovare excelent. Prima data a fost cu mari emotii, in 2008. In acel an am intrat in concurs cu Come This Way alaturi de Marius Moga.

Am facut o mare nebunie de show, cu explozii si alte efecte speciale. Marius ne-a zis ca in finala o sa zburam, si asa a fost. A adus niste alpinisti care ne-au ajutat sa facem un show deosebit fata de ce se facuse pana atunci la Eurovision. Pentru Marius Moga nu exista "nu pot!". E un exemplu incredibil de ambitie.

Au urmat alte doua participari, in anii urmatori, cu Sunny Days, compusa de Play and Win si Lay Me Down, compozitia noastra.

Daca pe viitor vom face o piesa potrivita pentru Eurovision, sigur ne vom inscrie la preselectie. Vrem sa aducem trofeul Eurovision in Romania', declara Alex Piscunov, tobosarul trupei Zero.

Membrii formatiei mizeaza pe abilitatile lor de a canta live si pe simpatia publicului European fata de muzica rock. Drept dovada ca in anii trecuti, piesele din acest gen muzical au obtinut multe voturi din partea telespectatorilor din toate tarile.

Abilitatile artistilor de a canta live au fost puse in valoare cu ocazia campaniei pe care acestia au derulat-o la inceputul lunii martie. Atunci, au dedicat cate o piesa in fiecare zi femeilor din Romania. Pentru acest lucru, au filmat prestatiile lor live din Cinema Pub, unde au interpretat atat piese proprii, cat si coveruri internationale.

VIDEO! Trupa Vunk a marit tariful! Vezi cat costa un concert!... VIDEO! Andreea Balan, SEXY in cusca!...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x