Căutare Live

Artiştii Chris Martin, Keith Urban, Yungblud au susţinut concerte live-stream de acasă pentru a combate izolarea

Chris Martin, Keith Urban, John Legend, Yungblud şi Christine And The Queens au susţinut concerte în format live-streaming pentru a combate "plictiseala" şi izolarea din cauza coronavirusului, scrie BBC.

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a cântat fragmente de melodii pe Instagram Live, a răspuns întrebărilor fanilor şi a interpretat "Life From Mars" a lui David Bowie.

"Prietenul meu Chris Martin a susţinut un mic concert acasă astăzi. Voi face şi eu mâine la fel, la ora 21.00. Ne vedem curând. Vom încerca să trecem cu bine împreună peste asta! #TogetherAtHome", a scris Legend, adăugând că va interpreta piese la cerere.

Cântăreţul country Keith Urban a fost live pe Instagram, urmărit din fundal de soţia sa Nicole Kidman.

Cântăreţul punk-pop Yungblud a cântat în cameră timp de o oră în Los Angeles, încurajându-i pe fani să stea acasă. Concertul lui a fost pregătit în doar 72 de ore, după ce viitorul ei turneu a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Sursa : news.ro

Opera din Paris va difuza online spectacolele sale în perioada de izolare... Formaţia The Rolling Stones a anunţat că turneul nord-american "No Filter" a fost amânat...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x