Căutare Live

Cezar Ouatu s-a calificat in marea finala Eurovision!

Cezar Ouatu e pregatit sa cucereasca Eurovisionul! In a doua semifinala, a urcat pe scena de la Malmo intr-o rochie neagra, cu pieptul gol, si a obtinut fara emotii biletul pentru finala de sambata seara. Interpretarea romanului nu i-au convins pe specialistii caselor de pariuri, care nu-i dau prea multe sanse sa se intoarca in tara cu premiul cel mare.

Suspendat la cativa metri deasupra scenei, romanul costumat intr-o rochie neagra cu cristale, care nu i-a acoperit pieptul, a reusit sa atinga cele mai inalte note.
Casca i-a pus ceva probleme in timpul interpretarii, dar nu a lasat asta sa-l impiedice in drumul spre finala. Acum a pus ochii pe premiul cel mare! Dar nu-i va fi deloc usor sa castige Eurovisionul. Si ceilalti concurenti au avut reprezentatii incendiare.

Dupa proba de aseara au mai intrat in finala Ungaria, Azerbaijan, Georgia, Norvegia, Islanda, Armenia, Finlanda, Malta si Grecia.

Cantareata care reprezinta Danemarca are cele mai mari sanse sa castige, potrivit caselor de pariuri. Pe locul al doilea se afla Azerbaijanul, in vreme ce Ouatu este la jumatatea clasamentului. Cu cele mai putine sanse e cotata Spania, care a fost calificata automat in finala.

Iata cele 26 de tari calificate in finala, in ordinea intrarii in concurs!

 1. Franta
 2. Lituania
 3. Moldova
 4. Finlanda
 5. Spania
 6. Belgia
 7. Estonia
 8. Belarus
 9. Malta
 10. Rusia
 11. Germania
 12. Armenia
 13. Olanda
 14. Romania
 15. Marea Britanie
 16. Suedia
 17. Ungaria
 18. Danemarca
 19. Islanda
 20. Azerbaidjan
 21. Grecia
 22. Ucraina
 23. Italia
 24. Norvegia
 25. Georgia
 26. Irlanda
O mai tineti minte? Rebeca, fetita cu vocea de aur, a cantat LIVE la Acces Direct!... Michael Bolton, spectacol senzational la Sala Palatului...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri