Antena Căutare

Concursul Eurovision 2020 a fost anulat

Concursul Eurovision 2020, care urma să aibă loc în Regatul Ţărilor de Jos, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat miercuri organizatorii.

"Cu profund regret vă anunţăm anularea concursului Eurovision 2020 de la Rotterdam", a indicat într-un comunicat organizaţia acestui eveniment, care este urmărit în fiecare an de milioane de telespectatori din lume, scrie AFP.

Reprezentanţii European Broadcasting Union (EBU), organizatorii celei de-a 65-a ediţii, au precizat că "de-a lungul ultimelor săptămâni au studiat numeroase opţiuni alternative de a putea organiza concursul. Dar, având în vedere incertitudinea generată de propagarea Covid-19 în Europa - şi a restricţiilor impuse de guvernele diverşilor participanţi şi de autorităţile olandeze - Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune a decis că este imposibil de organizat evenimentul în direct aşa cum era prevăzut".

Potrivit comunicatului, organizatorii se gândesc la o ediţie 2021 la Rotterdam. 41 de reprezentanţi urmau să participe la această ediţie.

Sursa : news.ro

Festival Glastonbury a fost anulat din cauza coronavirusului... Roxen, după anularea Eurovision: Îmi pare tare rău că nu vom mai merge în mai la Rotterdam. Voi continua să fac muzică...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x