Antena Căutare

Cum a reușit Minelli să ajungă în topuri cu melodia "Mariola"

Chiar dacă acum se aude pe toate plajele, la orice terasă ori petrecere, hitul verii, Mariola, a pornit practic dintr-o joacă. Minelli l-a compus în timp ce asculta câteva piese instrumentale, în toiul nopţii, la studio. Iar refrenul i s-a născut pur şi simplu în minte.

Chiar dacă acum se aude pe toate plajele, la orice terasă ori petrecere, hitul verii, Mariola, a pornit practic dintr-o joacă. Minelli l-a compus în timp ce asculta câteva piese instrumentale, în toiul nopţii, la studio. Iar refrenul i s-a născut pur şi simplu în minte.

”Mariolla a însemnat, însemnă şi o să mai însemne câteva luni de acum încolo foarte mult, sper să se mişte din ce în ce mai bine piesa, se mişcă oricum destul de bine, adică peste tot aud, şi pe stradă oameni care spun Ola şi celălat răspunde Yo me llamo Mariola, adică mi se pare super tare”, a spus artista.

Acum hitul are aproape 10 milioane de vizualizări pe Youtube. La capitolul inspiraţie deci, Minelli nu se poate plânge. În momentul de faţă, cinci piese de-ale ei răsună la radio. Cântate chiar de artistă sau compuse pentru alţi cântăreţi.

"Addicted" este una dintre cele mai noi. Dealtfel, hitul recent al Antoniei poartă tot semnătura lui Minelli.

De la 11 ani a început să cânte, într-o trupă înfiinţată chiar de ea. La 17 ani, toţi o ştiau după numele ei din buletin. Luisa Luca, cea care de dragul muzicii a renunţat la oraşul natal, Slobozia, şi s-a stabilit în Capitală.

Din 2016, Minelli începe colaborarea cu DJ-ul Vanotek, iar hiturile lor răsună şi peste hotare. Un an mai târziu, o auzim pentru prima dată pe artistă pe cont propriu, în cântecul Empty Spaces. O piesă care a cucerit rapid clasamentele din 12 ţări.

Şi tot asta vrea şi în continuare, să cucerească topurile. Are multe piese terminate şi altele în lucru, pentru ea sau pentru alţi artişti.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează din nou ”Andre”! Cum sună cel mai nou single al celor două - ”Reset la inimă... Cântăreaţa Taylor Swift, vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate în decurs de un an, conform Forbes...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x