Căutare Live

Cum arată de fapt SIA și de ce își ascunde mereu fața! Motivul este de-a dreptul dureros!

Sia este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste ale momentului, dar puțini sunt cei care știu cum arată vedeta cu adevărat.

Sia este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste ale momentului, dar puțini sunt cei care știu cum arată vedeta cu adevărat.

A apărut multă vreme cu chipul acoperit de făşii de dantelă neagră. Cu spatele la public. O perucă blond platinat cu tunsoare bob o reprezintă. Se spune că e foarte timidă. Sia este fata al cărui talent muzical a fost alimentat de tristeţe şi dragoste.

În 2010 Sia intră într-o depresie severă cauzată de moartea tatălui ei, Phil Collson, pe care nu l-a putut salva din ghearele băuturilor alcoolice. Această depresie o face pe Sia să se îndepărteze din ce în ce mai mult de lume recurgând la diferite tehnici şi metode spectaculoase de a–şi ascunde faţa. Talentul ei muzical este alimentat de depresie.

A cântat în concerte cu spatele la public. Şi-a ascuns chipul sub o fâşie de dantelă neagră sau a rugat alţi artişti s-o înlocuiască. De pildă, în timpul unei apariţii televizate în care a cântat live piesa „Chandelier", actriţa Lena Dunham („Girls") a ţinut locul Siei în faţa publicului: a fost un alter-ego cu perucă blondă, arată b365.ro.

Sia a spus într-un interviu televizat (dat tot cu spatele la cameră) că a ales peruca blond platinat, cu tunsoare bob să o reprezinte, pentru că poate fi pusă pe capul oricui. Orice persoană îi poate ţine locul. Alegerea aceasta de a nu se arăta în public îi permite Siei să-şi continue cariera fără a-şi stârni iar angoasele.

Ea a explicat că se simte protejată dacă nu e recunoscută pe stradă şi în locuri publice nici măcar atunci când la radio se aud piesele ei. Sia a destăinuit că suferă de o timiditate exagerată.

Maluma vine în România și promite un super concert! Cât costă biletele... Fostul membru al trupei O-Zone, revenire în forță! După cinci ani de absență, Dan Bălan a lansat un nou videoclip: Ascul...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri