Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Adela

După colaborarea de succes cu Shakira, Maluma face ravagii! "Borro Cassette", una dintre cele mai ascultate piese ale artistului. Peste 620 de milioane de oameni au pus-o pe repeat

Maluma este unul dintre artiştii latino recent intraţi pe piaţa muzicală, care se bucură de un succes incredibil. După colaborările fructuoase cu Shakira, Thalia sau Ricky Martin, artistul este din ce în ce mai iubit şi mai ascultat de fani.

Maluma este unul dintre artiştii latino recent intraţi pe piaţa muzicală, care se bucură de un succes incredibil. După colaborările fructuoase cu Shakira, Thalia sau Ricky Martin, artistul este din ce în ce mai iubit şi mai ascultat de fani.

Piese ca "Sin contrato" sau "Perdedor" i-au cucerit şi pe fanii românii, fiind tot mai ascultate. Unul dintre cele mai vizualizate clip-uri ale sale de pe YouTube a adunat peste 620 de milioane de oameni care au dat "play" iar şi iar.

Este vorba despre piesa "Boro Casette", lansată în urmă cu aproximativ un an, dar care încă se bucură de succes. Ritmurile latino nu mor niciodată. Poftim dovada!

Recomandari