Căutare Live

Ed Sheeran a scos o super piesă cu Eminem și milioane de oameni s-au îndrăgostit deja de ea! Cum sună melodia

După o perioadă în care fanii nu au mai auzit nimic de el, Eminem a decis să revină pe scena muzicală internațională cu un super hit!

După o perioadă în care fanii nu au mai auzit nimic de el, Eminem a decis să revină pe scena muzicală internațională cu un super hit!

Cine nu își amintește măcar două dintre cele mai cunoscute piese ale celebrului artist american, precum „The Real Slim Shady” sau „Lose Yourself”?

De data aceasta, Eminem a dat palma cu Ed Sheeran și împreună au scos o super piesă, ce a adunat deja zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Ascultă piesa „River” în clipul video de mai sus, uc siguranță ritmul o să te cucerească imediat!

Citește și:

Horoscopul chinezesc nu dă greș niciodată! 2018 este anul Câinelui de Pământ, ce aduce vești importante pentru toate zodiile!

Top patru piese 2017. Versurile pe care le-ai fredonat tot anul... Concertele anului 2018: David Garrett, Richard Clayderman şi Lara Fabian revin în România...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri