Căutare Live

Enrique Iglesias şi Ricky Martin, primul turneu comun

Cântăreţii latino Enrique Iglesias şi Ricky Martin au anunţat că vor susţine, în perioada septembrie - octombrie, în Statele Unite, primul turneu comun.

Seria de concerte va începe pe 5 septembrie, în Phoenix (Arizona), şi se va încheia pe 30 octombrie, în Atlanta (Georgia).

Show-urile vor fi deschise de cântăreţul Sebastián Yatra.

Enrique Iglesias, Sebastián Yatra şi Ricky Martin

Produs de Live Nation, turneu va aduce împreună două dintre cele mai importante nume ale muzicii latino.

Enrique Iglesias, născut pe 8 mai 1975, la Madrid, este al treilea copil din primul mariaj al lui Julio Iglesias. El şi-a început cariera în 1995, când a lansat albumul omonim. Este cunoscut pentru piese ca „Hero”, „Escape”, „Bailando”, „I Like It” şi „Tonight”. Cele zece materiale de studio lansate până în prezent au fost vândute în peste 130 de milioane de copii. A avut 13 piese pe primul loc în topurile Billboard Dance. Enrique Iglesias este cel mai bine vândut artist latino în Marea Britanie şi cel mai bine vândut artist internaţional în India.

Artistul a anunţat că un nou album urmează să apară anul acesta.

Ricky Martin, născut pe 24 decembrie 1971, în Puerto Rico, a devenit cunoscut ca membru al grupului Menudo, apoi, ca artist solo, începând din 1991. A lansat zece albume solo, care au fost vândute în peste 55 de milioane de copii pe plan mondial. Este cunoscut pentru piese ca „The Cup of Life”, „Livin’ La Vida Loca” şi „She Bangs”.

Cel mai recent single al lui, „Tiburones”, a fost lansat anul acesta şi va fi inclus pe albumul care urmează să apară anul acesta.

Sursa : news.ro

Amy Winehouse, omagiată cu o plachetă pe Music Walk of Fame din Londra. Un film şi un spectacol pentru Broadway, în preg... Spectacolul „Shrek Musicalul”, premiera pe 16 mai la Bucureşti...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri