Căutare Live

Grupul rus Amalgama, în deschiderea concertului Judas Priest de la Bucureşti

Amalgama este a doua trupă confirmată pentru deschiderea concertului pe care Judas Priest îl va susţine pe 21 iulie la Bucureşti.

Trupa heavy metal Amalgama a fost înfiinţată în urmă cu aproximativ 20 de ani, la Sankt Petersburg, de Vlad Graf Ivoilov. S-a mutat în Moscova şi a lansat, între altele, două albume de studio şi două EP-uri. Anul acesta se află în tuneu şi cu Uriah Heep.

Înaintea concertului Judas Priest va urca pe scenă şi supergrupul The Dead Daisies, alcătuit din David Lowy - chitară, Doug Aldrich - chitară (Whitsnake, Dio), Deen Castronovo - tobe (Journey, Ozzy Osbourne, Steve Vai) şi Glenn Hughes - bas şi voce (Deep Purple, Black Sabbath).

Biletele pentru evenimentul din iulie pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la preţuri de 159, 259 şi 349 de lei. În ziua evenimentului, la intrare, preţurile vor fi de 180, 280 şi 370 de lei. La preţul tuturor biletelor comandate în earlybird şi presale va fi adăugat un comision de 10 lei.

Grupul britanic Judas Priest va concerta anul acesta la Arenele Romane din Bucureşti ca parte a turneului „50 Heavy Metal Years”.

Sursa : news.ro

Spectacolul „Shrek Musicalul”, premiera pe 16 mai la Bucureşti... Jane Birkin şi Iggy Pop au cântat împreună o melodie compusă de Gainsbourg în emisiunea lui Jimmy Fallon...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri