Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Inna, amenintata cu moartea de un obsedat!

Succesul de care se bucura Inna in toata lumea scoate la iveala si partile mai putin placute. Presa din Rusia vuieste de zvonuri conform carora frumoasa romanca este urmarita de un fan obsedat la toate concertele.

Inna ar fi avut parte recent de un moment teribil, scrie in presa din Rusia. In timpul unui concert care a avut loc in Mexic, un fan infocat ar fi amenintat-o cu moartea pe cantareata, informeaza enational.ro.

Hartuitorul ar fi un barbat instarit, care, din cauza pasiunii bolnave pentru Inna, o urmareste pe romanca la toate concertele ei. In timpul celui din Mexic, barbatul ar fi ajuns foarte aproape de Inna, strecurandu-se prin spatele scenei pana la cabina de proba a cantaretei, unde bodyguarzii au avut grija ca hartuitorul sa fie scos afara.

Managerul Innei, Lucian Stefan, a infirmat, insa, zvonurile aparute in presa din Rusia: "Nu au prezentat vreo fotografie sau vreun film din cate am vazut. Este un subiect fabricat de un tabloid de la ei pentru a incerca sa atraga oamenii. Din fericire pentru Inna, hartuitorul asta nu exista!"

Foto: pulsarmedia.eu

Recomandari