Căutare Live

Orice român a ascultat-o măcar o dată-n viață. Aceasta este cea mai relaxantă melodie din istorie!

Numele celui care o cântă nu ne spune nimic, dar atunci când îi asculți cea mai cunoscută piesă, ceva neobișnuit se întâmplă. Acordurile sunt atât de melodioase încât nu te poți opri să o asculți cel puțin o dată

Numele celui care o cântă nu ne spune nimic, dar atunci când îi asculți cea mai cunoscută piesă, ceva neobișnuit se întâmplă. Acordurile sunt atât de melodioase încât nu te poți opri să o asculți cel puțin o dată.

Dacă nu v-ați dat seama până acum, hit-ul despre care vorbim este „El condor pasa”, iar în România a avut un succes teribil atât în anii 90, cât și acum. Potrivit mai multor specialiști, această melodie este cea mai relaxantă din istoria muzicii, fiind folosită incclusiv de terapeuți.

Eurovision 2019 în pericol! Peste 100 de artiști, printre care și celebrul Roger Waters, cer boicotarea evenimentului!... Este noua piesă a lui Connect-R dedicată fostei soții? În videoclip apare CEA MAI IMPORTANTĂ persoană din viața artistul...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri