Căutare Live

Selly a lansat piesă nouă cu 5gang, cu versuri despre "haterii" care l-au criticat după accident. Ce-i răspunde jurnalistului CTP

Selly a ales să răspună tuturor criticilor primite în spațiul public, după ce și-a lovit mașina abia achiziționată, pe care plătise nici mai mult, nici mai puțin de 70.000 de euro. Fondatorul fenomenului 5gang a lansat "Hocus Pocus", piesă cu versuri ce au drept țintă "haterii", printre care și jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a spus despre el că atunci "când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare".

Selly și 5GANG au scos o nouă melodie, "Hocus Pocus"

„Da mă găseşti pe coperta Capital, bro. Vorbesc în Forbes numere, am numerar yo. Haterii, zât, lasă-i sa plece. Nu au decât să mă judece. Nu îi ascult, fiecare alege. Ce le dau eu se subînţelege. Ăştia dau cu hate, încasez cec după cec”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei Hocus Pocus a celor de la 5gang.

„Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro și cu mașini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, a venit aici, la Digi, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii. (...)Frumos, revoluționar!… Și-acum văz că prima lui grijă este să-și ia la… cât are, nu știu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, își ia mașină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a și ciocnit-o. (...) Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți", a spus CTP, după ce informația că Selly a făcut accident a fost făcută publică.

Citește și: Selly, prima reacție după accidentul în care și-a lovit mașina de 70.000 de euro: "A fost vina mea. Mă costă 5.000 de euro reparația"

Selly a făcut accident la o lună după ce a luat permisul

Solistul și-a avariat serios bolidul de 70.000 de euro, la doar o lună după ce a obținut permisul de conducere. Selly recunoaște că a fost vina lui, însă spune că nici cel pe care l-a lovit nu se încadrase pe banda corespunzătoare.

Accidentul a avut loc în București, în zona Aviatorilor, iar Selly a recunoscut că nu s-a încadrat corect.

"Voiam să fac stânga, dar nu m-am încadrat bine. Cel pe care l-am lovit mergea înainte, dar nici el nu era încadrat corespunzător", a explicat Selly.

"Reparația costă în jur de 5.000 de euro, mașina nu avea Casco, dar important este că nimeni nu a pățit nimic", a mai spus artistul.

Pollstar - Cântăreaţa Pink, artista anului 2019... Alice Cooper, Gary Clark Jr., Foo Fighters şi John Legend, tribut Aerosmith...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri