Fenomenul de pe telefon! Cum poți să descarci Pokemon Go, deși nu e încă disponibil în România

 

Oficial, noul joc Pokémon Go este mai popular decât filmele porno! Iar numărul celor care instalează această aplicaţie creşte. Jocul este asemănător unei căutări de comori. După ce utilizatorii descarcă aplicaţia, aceştia folosesc coordonatele geolocaţiei în care se află şi camera foto a telefonului pentru a captura personajele din seria Pokémon, care apar în locurile reale din împrejurimi

Datele SimilarWeb arată că jocul ar fi fost deja instalat pe mai mult de 5% dintre telefoanele cu Android din SUA şi în câteva zile aplicaţia ar putea să ajungă să aibă mai mulţi utilizatori zilnici decât Twitter.

Jocul Pokémon GO este utilizat în medie 43 de minute pe zi, mai mult decât WhatsApp sau Instagram.

Iată mai jos cum poți descărca și tu pe telefonul, deși încă nu a ajuns în România, și câteva sfaturi care te ajută să prinzi cu mai multă ușurință pokemonii.

Dacă ești pe Android e ușor să instalezi aplicația. Tot ceea ce trebuie să faci este să cauți pe Google Pokemon GO pe un site APK download cum ar fi APKPure.com sau de aici.

Dacă însă folosești un iPhone cu iOS trebuie mai întâi să dai log ouţ de pe contul de iTunes/iCloud din setări ca să folosești un VPN de SUA. Intră pe App Store, scoate location services de la App Store, caută Pokemon Go și apasă descarcă. Apoi o să primești un pop-up că nu ai cont. Intră apoi pe site-ul www.fakenamegenerator.com/ creează-ți un cont, unde la payment method alege ‘None’. Apoi, descarcă și instalează Pokemon GO.

O altă variantă de descărcare a jocului pe iPhone este următoarea: dai log out de pe contul Apple ID de pe iPhone-ul tău și mergi apoi la Setări>General>Limbă& regiune și schimbi zona cu SUA, Australia sau Noua Zeelandă. Descarcă apoi aplicația gratuită Pokemon GO și își va cere un nou cont Apple. Fă-și unul și selectează „None” la payment method. Nu uita la cont să adaugi orice adresă de bază din SUA, Australia sau Noua Zeelandă, unde jocul a fost lansat , în mod oficial.

Succesul Pokémon Go a fost atât de mare încă din primele zile de după lansare, încât într-o singură zi valoarea de piaţă a companiei japoneze Nintendo a crescut cu peste 7,5 miliarde de dolari.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI