Antena Căutare

Ce înseamnă, de fapt, să te potrivești cu persoana iubită. Indiciul suprem că este cazul să pui punct relației

Suada Agachi, trainer și consultant de dezvoltare personală, a explicat ce înseamnă, de fapt, a fi compatibil cu partenerul de viață și cât de importantă este comunicarea într-o relație, precum și când este cazul ca doi oameni să se despartă.

Suada Agachi, trainer și consultant de dezvoltare personală, a explicat ce înseamnă, de fapt, a fi compatibil cu partenerul de viață și cât de importantă este comunicarea într-o relație, precum și când este cazul ca doi oameni să se despartă.

„Nu există, din punctul meu de vedere, ideea de incompatibilitate. Dumnezeu ne-a lăsat pe pământ să fim compatibili toți cu ceilalți și cu plantele și cu animalele, și cu alți oameni, indiferent dacă știm sau nu limba respectivă”, a explicat Suada Agachi.

Ea a mai explicat că nu să te căsătorești este dificil, ci să rămâi în mariaj, deoarece acesta reprezintă „o călătorie de o viață”.

„E ușor să te căsătorești, dar e greu să menții sau să rămâi acolo într o căsătorie, pentru că este o călătorie de o viață și astăzi lucrurile se întâmplă foarte repede, iar secretul căsniciei este acea preocupare în comun. Acea trăire pe care tu o ai cu acel partener legat de sinceritatea dorințelor tale. Iar astăzi foarte greu întâlnim oameni care să își dorească să fie sinceri cu ei înșiși și să spună în față partenerului că eu îmi doresc de exemplu să ajung foarte departe sau să călătoresc o viață întreagă, vrei să vii cu mine? Ai aceeași dorință?'', a mai spus Suada Agachi.

„Eu le recomand oamenilor să aibă mai multă răbdare și dacă vreodată explodează un cuplu după o căsătorie el rămâne foarte puternic dacă el continuă să existe după ce s au dat măștile pe față, fiindcă este uman să ajungi să trăiești astfel de momente dar și angelic și divin să ajungi să mergi mai departe cu u astfel de partener plin de sinceritate în manifestare”, a adăugat ea.

Suada Agachi a mai explicat că și persoanele cu relații aparent dificile, care se despart și se căsătoresc de mai multe ori, pot fi, de fapt, compatibile.

„Faptul că ai cu cine să te cerți, pentru unele femei sau unii bărbați e tot ce își doresc în acea relație”, a precizat ea.

Astfel, suntem compatibili atunci când putem fi noi înșine langă celălalt, cu bune dar și cu rele.

Scaunul de mașină pentru copii, un pericol uriaș! Ce greșeală majoră fac părinții... Calendar ortodox 13 septembrie. Cinstirea Sfântului român Ioan de la Prislop...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x