Antena Căutare

Ciematograf sub formă de iglu, amenajat într-un centru comercial din București. Spectatorii sunt așteptați, până pe 24 decembrie

Unul dintre cele mai mici cinematografe din lume a fost amenajat într-un iglu din "Satul lui Moş Crăciun" de la Bucureşti Mall Vitan, unde sunt aşteptaţi spectatorii până pe 24 decembrie pentru a urmări desene animate.

Unul dintre cele mai mici cinematografe din lume a fost amenajat într-un iglu din "Satul lui Moş Crăciun" de la Bucureşti Mall Vitan, unde sunt aşteptaţi spectatorii până pe 24 decembrie pentru a urmări desene animate.

Până în Ajunul Crăciunului, în fiecare zi între orele 12.00 şi 21.00, vizitatorii primului centru comercial modern din România pot intra în atmosfera festivă tipică acestei luni. În Satul lui Moş Crăciun, vizitatorii vor primi gratuit dulciuri şi băuturi şi vor călători în celebra sanie cu ajutorul realităţii virtuale.

O parte din "sat" a fost creată special pentru cei mici, sub formă de iglu. Acesta are un diametru de patru metri şi o înălţime de 1,5 metri şi este totodată unul din cele mai mici cinematografe din lume. În interiorul său, copiii pot urmări desene animate.

Satul lui Moş Crăciun pune la dispoziţia clienţilor Bucureşti Mall Vitan experienţe pentru întreaga familie. Adulţi şi copii deopotrivă se pot bucura de zona "Sweets and Drinks", unde vor primi din partea Bucureşti Mall Vitan dulciuri şi băuturi. De asemenea, în apropierea acesteia, se află un loc special amenajat dedicat împachetării cadourilor, acesta fiind un alt serviciu gratuit pus la dispoziţia clienţilor primului centru comercial modern din România.

Totodată, întreaga familie va avea şansa să îl cunoască pe Moş Crăciun şi să imortalizeze momentul în photo corner-ul dedicat acestui eveniment. În plus, părinţii şi copiii pot face o călătorie virtuală în sania trasă de reni şi vedea tărâmurile cutreierate de Moş Crăciun, cu ajutorul tehnologiei VR.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x