Antena Căutare

Cum te ajută tehnologia de la birou să salvezi timp?

Orice business este strâns legat de eficiență. Într-un mediu concurențial și alert, fiecare antreprenor și-ar dori ca el și angajații lui să îndeplinească și mai multe task-uri într-o zi. Automatizarea proceselor de lucru, astfel încât angajații să aibă mai mult timp pentru a se concentra pe inovare este un pas important al dezvoltării afacerii.

Orice business este strâns legat de eficiență. Într-un mediu concurențial și alert, fiecare antreprenor și-ar dori ca el și angajații lui să îndeplinească și mai multe task-uri într-o zi. Automatizarea proceselor de lucru, astfel încât angajații să aibă mai mult timp pentru a se concentra pe inovare este un pas important al dezvoltării afacerii.

Cu toții știm cum computerele, e-mailul, conferința video ne-au simplificat viața la birou. Mai puțini știm cum un program de gestiune sau un soft în Cloud ne ajută să economisim timp la birou.

Automatizarea proceselor

Munca angajaților poate fi mult simplificată cu ajutorul unor aplicații special gândite pentru nevoile lor, fie un program de gestiune sau de administrarea contractelor. Calcule și înregistrări automate, găsirea și organizarea rapidă a informației ajută la creșterea performanței și competitivității. Înseamnă timp salvat pentru inovare și creșterea businessului.

Pentru că orice afacere implică facturi, chitanțe, contracte, salarii, situații financiare, implementarea programelor dedicate, cu scopul de a automatiza task-urile de zi cu zi, aduc un real beneficiu de timp.

Programe bazate pe Cloud

Trendul este ca tu să ai acces la programul pe care obsinuiești să îl utilizezi, fără să trebuiască să îl instalezi în computer, fără să ceri ajutor de la persoana de la IT, așadar fără să consumi timp și fără să fii legat de computerul de la job. Cloud-ul permite ca aplicațiile să ruleze cu ajutorul internetului. Introduci user-ul și parola și ai acces în program.

Timpul câștigat înseamnă inclusiv mobilitate. Orice angajat este motivat cu un program de lucru flexibil. Cloud-ul permite accesul la informația de la birou, indiferent că te afli acasă sau în parc.

Dacă ești un antreprenor de modă nouă, de ce nu ți-ai lăsa angajații să își făcă munca din locul unde se simt cel mai bine? Prezența la birou, lângă tine, nu înseamnă implicit eficiență mai mare. Ține cont că dacă vor lucra de acasă vor economisi timp semnificativ cu drumul până la birou și înapoi.

În cazul în care îți faci griji că oamenii din echipa ta nu vor îmbrățișa cu brio un program nou, ține cont că acestea sunt făcute să fie intuitive, ușor de folosit încă de la prima utilizare. Cu o instruire atentă, ei vor fi bucuroși să lucreze cu un program menit să elimine gestionarea manuală, zilnică. Automatizarea fluxurilor de lucru pentru facturi și nu numai, va însemna angajați mai fericiți.

Tehnologia este parte din viața noastră de zi cu zi și a te folosi de beneficiile pe care ți le oferă, înseamnă atât eficiență, cât și să fii aliniat cu nevoile din piață ale clienților și partenerilor tăi.

Mobilă de bucătărie la comandă, cum să faci alegerea perfectă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x