Antena Căutare

Cum te pregătești pentru ieșirea cu fetele, anul acesta de 8 Martie?

Ziua Femeii este un bun prilej pentru a sărbători împreună cu prietenele sau colegele de serviciu. O escapadă la restaurant sau în club este binevenită pentru a ieși din rutina zilnică. Încearcă să surprinzi cu un look diferit! În plus, de Ziua Femeii merită să îți pui cât mai mult în valoare frumusețea, așadar radiază de fericire într-o zi specială, dedicată ție!

Ziua Femeii este un bun prilej pentru a sărbători împreună cu prietenele sau colegele de serviciu. O escapadă la restaurant sau în club este binevenită pentru a ieși din rutina zilnică. Încearcă să surprinzi cu un look diferit! În plus, de Ziua Femeii merită să îți pui cât mai mult în valoare frumusețea, așadar radiază de fericire într-o zi specială, dedicată ție!

Câteva trucuri te vor ajuta să arăți uimitor la ieșirea în oraș cu fetele. Petreceți un timp de calitate, distrați-vă, povestiți, glumiți, simțiți-vă bine de ziua voastră!

Manichiura perfectă

Într-o discuție la restaurant mâinile și mai precis unghiile vor fi ușor de observat. Este important ca manichiura ta să fie perfectă. Oja semipermanentă este un real ajutor. În plus, toată luna martie nu vei mai avea grija îngrijirii unghiilor. Dacă nu ai încercat până acum, este o bună ocazie să experimentezi. Realizează așadar o programare la salon.

Ținută nouă

Te simți bine în haine noi, fie că este vorba de o bluză nouă, un cardigan sau mai mult, o rochie. Achizițiile online îți vor simplifica misiunea de a găsi vestimentația potrivită pentru ieșirea ta cu fetele. Ai o multitudine de modele din care poți alege, în plus este rapid și comod să găsești ce-ți place. Accesează rochii de seara pentru club, dacă distracția voastră va fi una cu mai multă adrenalină.

Altfel de accesorii

Lasă acasă cerceii pe care obisnuiești să îi porți la job, la fel și ochelarii. Pentru o ieșire în club, pentru o altfel de apariție, pune-ți lentile de contact. Machiajul tău se va vedea în felul acesta perfect.

În plus, ai ocazia să îți etalezi toate acele accesorii strălucitoare sau extravagante din cutia de bijuterii.

Un păr aranjat

Placa de păr face minuni într-un timp scurt, fie că îți dorești păr drept sau ondulat. Încearcă ceva nou. Mulțimea de tutoriale de pe YouTube îți poate fi de un real folos. Produsele de hair styling sunt de un real ajutor în astfel de situații, când îți dorești o coafură pe care să o realizezi acasă, fără mari bătăi de cap și zeci de minute în șir petrecute în fața oglinzii.

Make-up natural

Încearcă un altfel de machiaj. De data aceasta alocă-ți timp pentru un machiaj ca la carte, de la fond de ten și până la sprâncene și gene. Așadar, nu uita de conturarea sprâncenelor cu un creion special sau aplicarea genelor false. Vei avea o privire seducătoare, intensă.

Dacă ai pus accent pe fardul de pleoape, așadar un machiaj intens al ochilor, atunci pentru buze aplică un ruj într-o nuanță naturală. Dacă ai ales o nuanță puternică a rujului, ai grijă ca machiajul să fie estompat în zona ochilor.

Ține cont ca machiajul cu o tentă naturală este cel mai greu de obținut și de altfel și cel mai apreciat.

Cât vei trăi, în funcție de zodia ta. Gemenii și Fecioarele vor avea parte de o viață scurtă. Cele mai longevive și mai ... Recomandări pentru weekend. Unde te poți distra cu bani puțini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x